Aanbieding!

Tweedekans Coolblue Sony WH-1000XM5 Zwart

323.00

Klik op de knop om naar de webwinkel te gaan!

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: c11847518bd4 Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Dit is een Tweedekans product van Coolblue lekker goedkoop en wel kwaliteit. Gun producten een tweedekans. Toch liever dagaanbiedingen? Kijk op de homepagina. Wanneer jij op zoek bent naar voordeel, dan zit jij op mijn site helemaal goed. Elke dag zijn er duizenden aanbiedingen van diverse webwinkels te vinden op mijn website. Ook veilingen zijn een manier om voordeel te scoren en die zijn er natuurlijk ook volop op mijn website te vinden.

De Sony WH-1000XM5 is een draadloze koptelefoon met topklasse noise cancelling. Dankzij de 2 noise cancelling processors weet de koptelefoon omgevingsgeluid zeer nauwkeurig te dempen. Zo heb je minder last van je omgeving en zet je het volume van de muziek niet onnodig hard. In de Sony Headphones Connect app personaliseer je de geluidsweergave via een equalizer. Hierdoor voeg je een accent toe aan de lage tonen en luister je naar het geluid dat jij mooi vindt. Op een volle lading gaat de koptelefoon 30 uur mee. Is de batterij leeg? Na 10 minuten opladen gebruik je de koptelefoon voor 5 uur.

Noise cancelling
In deze koptelefoon zitten niet alleen 2 speciale noise cancelling processors die zorgen voor de nauwkeurige demping. Op beide oorschelpen zitten 4 microfoon die omgevingsgeluid continu meten vanuit iedere hoek. Het gemeten omgevingsgeluid wordt vervolgens geanalyseerd, waarna een antigeluid wordt gecreëerd. Dit antigeluid zorgt ervoor dat jij minder last hebt van je omgeving.

Slimme functies
Deze Sony koptelefoon beschikt over een aantal slimme functies, zoals speak-to-chat en draagdetectie. De speak-to-chat functie hoort wanneer ik begin met praten, waarna mijn muziek automatisch wordt gedempt en omgevingsgeluid versterkt. Wanneer ik de koptelefoon afzet, gaat de muziek dankzij de draagdetectie automatisch op pauze. Beide functies schakel je in of uit in de Sony Headphones Connect app. En dankzij de Precise Voice Pickup-technologie ben je bij ieder telefoongesprek goed te verstaan.

Klank volgens specialist
Net als zijn voorgangers, produceert deze koptelefoon een krachtig basgeluid. Dankzij het accent op de lage tonen is de bas zeer nadrukkelijke aanwezig. Doordat de middelhoge tonen in balans zijn, klinken instrumenten en vocalen zoals de artiest het bedoeld heeft. Wil je zelf een accent toevoegen in het geluid? Download de Sony Headphones Connect app en pas het geluid aan via de equalizer. Like new Returned product in damaged original packaging

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tweedekans Coolblue Sony WH-1000XM5 Zwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *