Aanbieding!

Tweedekans Coolblue Google Nest Cam

172.00

Klik op de knop om naar de webwinkel te gaan!

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 052a53ce76f6 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Dit is een Tweedekans product van Coolblue lekker goedkoop en wel kwaliteit. Gun producten een tweedekans. Toch liever dagaanbiedingen? Kijk op de homepagina. Wanneer jij op zoek bent naar voordeel, dan zit jij op mijn site helemaal goed. Elke dag zijn er duizenden aanbiedingen van diverse webwinkels te vinden op mijn website. Ook veilingen zijn een manier om voordeel te scoren en die zijn er natuurlijk ook volop op mijn website te vinden.

De Google Nest Cam is een slimme beveiligingscamera die je zowel binnen als buiten ophangt. Deze IP-camera werkt op een oplaadbare batterij, dus installeer je hem ook op een plek zonder stopcontact. Als je wil dat hij altijd van stroom voorzien is laat je hem ingeplugd. Hiervoor heb je wel een speciale kabel nodig voor buiten. Deze wordt niet meegeleverd. Hij filmt in full hd en beschikt over hdr. Hierdoor heb je ook bij fel tegenlicht scherp beeld. De camera onderscheid personen, dieren en voertuigen van elkaar. Daarnaast stel je eenvoudig activiteitszones in. Als de wifi uitvalt, heeft de camera genoeg intern geheugen om 1 uur door te filmen. Koppel de Nest Cam aan andere Google Nest producten om ze te laten samenwerken. Zo kijk je bijvoorbeeld live mee met de camera via je Nest Hub.

Let op: Je hebt een Nest Aware abonnement nodig om alle opties te gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit kost &euro:5,- per maand. Je verbindt deze camera met de Google Home app. Signs of wear Returned product in opened original packaging

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tweedekans Coolblue Google Nest Cam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *