Selecteer een pagina

Aanbieding Actie.deals Speeltent Ridderkasteel – Ø105x125cm

39.95

Klik op de button om naar de webwinkel van Actie.deals

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: ad618f2e8b46 Categorieën: , ,

Beschrijving

Jij hebt gekozen voor een aanbieding van Actie.deals. Goede keus ik hoop dat jij er veel plezier aan hebt. Wist jij dat er ook dagaanbiedingen of zoals ze ook wel genoemd worden, dagdeals zijn.? Ga maar eens kijken op de homepagina.

Deze burcht biedt stoere ridders en hun jonkvrouwen urenlang speelplezier. Bij goed weer het liefst op het gazon, anders in huis. Binnen enkele ogenblikken is het opvouwbare speelhuis opgezet met de flexibele tentstokken, en ook weer ruimtebesparend weer opgeborgen!De tent heeft een authentiek design van grijze bakstenen en kantelen, met zelfs een vaandel op de toren. Vanbinnen is hij lekker ruim en licht, want er is ook een raam. Er is dus genoeg ruimte voor alle vriendjes en vriendinnetjes voor een groot speelfeest. De tent kan verder wel tegen een stootje en is gemaakt van 100% polyester. Aan de voorkant van de Speeltent Ridderkasteel zijn lintjes bevestigd, zodat de deuren en het raam gemakkelijk vastgezet kunnen worden.Inhoud pakket:- SpeeltentSpecificaties:- Materiaal: polyester- Afmeting: 105 x 105 x 125 cm (l x b x h)- Leeftijd: vanaf 10 maanden

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.