Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl Entreeticket LEGO Discovery Centre Brussels

20.50

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: cf5021822fef Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

Laat jouw kinderen hun gekste fantasieën beleven tijdens een bezoek aan het interactieve LEGO Discovery Centre in Brussels. Verken meer dan 3.000 m2 aan spelletjes en 12 activiteitenzones, in een unieke, waanzinnige plek die gewijd is aan kinderen tussen 2 en 10 jaar en hun familie.

Bouw je eigen Minifiguur en begin je avontuur met hen. Bewonder MINI WORLD, speel met meer dan 2 miljoen LEGO stenen, volg een creatieve workshop onder leiding van Master Model Builders, maak een treinrit door LEGO World en bekijk exclusieve LEGO films in de 4D Cinema.

Neem een pauze in het LEGO Café en geniet van wat eten en drinken om weer op krachten te komen. Stop bij de LEGO Shop op je weg naar buiten en vind een aantal geweldige items om jouw LEGO avontuur thuis voort te zetten.

* LEGO® Discovery Centre Brussels is rolstoeltoegankelijk. Houd er rekening mee dat gasten voor de Imagination Express (korte attractie rit met karretjes) in staat moeten zijn om met of zonder hulp van een verzorger op het voertuig te kunnen overstappen. In de attractie rit is het vereist dat gasten zonder hulp rechtop kunnen zitten. Helaas is de Helden Avonturen zone minder goed toegankelijk.

Het aantal bezoekers en de tijd in attracties wordt beperkt, zodat je de best mogelijke ervaring hebt. Dit betekent dat je op drukke dagen een polsbandje krijgt met een tijdslimiet van minimaal 2 uur LEGO plezier

Bereikbaarheid

LEGO® Discovery Centre Brussels bevindt buiten Docks Bruxsel, op niveau 0 (Lambermontlaan). Er is een betaalde parking. Er wordt aangeraden te parkeren in zone C (blauw) om dicht bij de ingang van de attractie te zijn. Het LEGO Discovery Centre is ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De tramlijnen 3 (Esplanade – Churchill) of 7 (Vanderkinderen – Heizel) en de buslijnen 56 (Schuman – Buda) en 58 (Albert II – Vilvoorde Station) brengt je bij LEGO Discovery Centre Brussel. Je dient uit te stappen bij halte Docks Bruxsel. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van LEGO® Discovery Centre Brussels.