Selecteer een pagina

Leukstetickets.nl Overnachting ss Rotterdam incl. ontbijt

0.00

Klik op de onderstaande knop om direct naar Leukstetickets.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: d267c00d-58b8-489f-a136-917da715df33 Categorie:

Beschrijving

Wat leuk dat jij gekozen hebt voor een aanbieding van Leukstetickets.nl. Ben jij helemaal tevreden met jou keuze? Klik dan op de knop met de tekst “AANBIEDING BEKIJKEN” en boek gelijk het ticket van jou keuze.

Wil jij nog meer aanbiedingen vinden? Kom dan na het boeken bij Leukstetickets.nl terug en kijk nog even verder op de website. Dagaanbiedingen vindt jij in het dagaanbiedingen overzicht en in het menu vindt jij ook specifieke aanbiedingen pagina’s zoals bijvoorbeeld de televisie aanbiedingen. Het mooie van een dagaanbieding is, dat het van alles kan zijn.

Overnachting ss Rotterdam incl. ontbijt – Het ss Rotterdam is het voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en heeft bijna alle wereldzeeën bevaren. Het schip ligt nu permanent aan wal bij het hippe Katendrecht. Boek nu jouw overnachting vanaf €112,50,- p.p. incl. ontbijt&diner! De voucher kan worden verzilverd voor boekingen t/m 31 augustus.

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.