Selecteer een pagina

Catawiki Ulysse Nardin – pocket watch – 354948 – Heren – 1901-1949

130.00

Dit is een veiling van Catawiki, klik op de onderstaande knop om mee te bieden op Catawiki.nl.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 66137155 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een veiling van Catawiki.nl, de website waar terecht kan voor unieke en bijzondere veilingen. Naast dagaanbiedingen, zijn veilingen ook een manier om wat voordeel te pakken. Houd jij van bijzondere objecten? Dan is het zeker de moeite waard om de veilingen van catawiki in de gaten te houden.

Einde veiling: 2023-01-29 21:16:00+00:00  Huidig bod: 130

Verzamelobject in originele doos opengewerkt Ulysse Nardin Locle & Geneve zakhorloge, gemaakt in Zwitserland in 1930.

WIJZERPLAAT: Witte geëmailleerde wijzerplaat met zwarte cijfers met buitenste minutenverdelingen. De wijzerplaat heeft zwarte wijzers en een zes-zesde sub-seconden wijzerplaat. De wijzerplaat en wijzers zien er onberispelijk uit. Op de wijzerplaat staat “Ulysse Nardin Locle & Geneve”.

BEWEGING: Zwitserse ankerarmactie en gestabiliseerde bimetalen balans. Het is uurwerknummer 95469 gesigneerd door “Ulysse Nardin, Locle & Geneve”. Het mechanisme is in goed werkende staat.

KAST: Smokin-model heeft een dunne platte kast met een diameter van 42,5 mm. In de koffer staat de N-stempel en het nummer 354948. Het blijft volledig origineel. Op de achtercover zitten haarlijntjes.

Wij brengen u oude en waardevolle horloges. Dit zijn zeer delicate horloges, je moet ze beschermen tegen stoten en vloeistofcontact. We kunnen de waterdichtheid niet garanderen.

Het horloge wordt wereldwijd verzonden via TNT, FEDEX, UPS of DHL Express met een trackingcode. De levertijd is gemiddeld 5-8 dagen. Let op de douane belasting. Koper is verantwoordelijk voor invoer BTW en belastingen indien nodig.

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.