Selecteer een pagina

Catawiki Frédérique Constant – La Carrera Panamericana Limited Edition – FC-435X6B6 – Heren – 2011-heden

2,800.00

Dit is een veiling van Catawiki, klik op de onderstaande knop om mee te bieden op Catawiki.nl.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 59817993 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een veiling van Catawiki.nl, de website waar terecht kan voor unieke en bijzondere veilingen. Naast dagaanbiedingen, zijn veilingen ook een manier om wat voordeel te pakken.

Einde veiling: 2022-06-28 20:11:48+00:00  Huidig bod: 200.0

Frédérique Constant debuteert als officiële tijdwaarnemer van La Carrera Panamericana 2011 – Een van de meest legendarische evenementen in de autosportgeschiedenis

Mexico-Stad, 20 september – Frédérique Constant wordt de officiële tijdwaarnemer en partner van de beroemde Carrera Panamericana, die van 21 tot 27 oktober 2011 in Mexico plaatsvindt. Dit jaar vindt de 29e jaarlijkse editie van La Carrera Panamericana plaats, die begint in Huatulco, een resort in ontwikkeling in Mexico, en stopt voor de nacht in Oaxaca, Puebla, Querétaro, Morelia, Guanajuato, Aguascalientes, en vijf dagen later eindigt in Zacatecas .

De deelnemers aan dit evenement van wereldklasse zullen in het zuiden van Mexico in de rij staan om 2800 mijl naar het noorden te racen naar Zacatecas, een van de mooiste koloniale steden in Mexico, met zijn aantrekkelijke oude gebouwen en geplaveide straten. De deelnemers rijden langs de route door het hart van Mexico, over indrukwekkende bergketens en kleurrijke koloniale steden. Meer dan 100 klassieke en vintage auto’s zijn bevestigd, waaronder de deelname van enkele kampioenscoureurs uit Duitsland, Frankrijk, Nederland en de Verenigde Staten.

La Carrera Panamericana, geboren in 1950, is een van de meest emblematische rally’s voor klassieke auto’s ter wereld en is een ware legende geworden. Nadat het Mexicaanse deel van de Panamerican Highway in 1950 was voltooid, werd door de Mexicaanse regering een vijfdaagse race door het land georganiseerd om reclame te maken voor deze prestatie en om internationale bedrijven naar Mexico te lokken. De race liep bijna volledig langs de nieuwe snelweg, die het land van noord naar zuid doorkruiste over een totale afstand van meer dan 3.300 kilometer (2.100 mijl).

Voor Frédérique Constant vormt de sponsoring van La Carrera Panamericana een spannend en logisch nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van aan klassieke auto’s gerelateerde sponsoring over de hele wereld. Als er één element is dat vereist is om deel te nemen aan La Carrera Panamericana, dan is het wel passie. Het is dezelfde passie die Frédérique Constant begeleidt op zijn zeer succesvolle reis door de wereld van de fijne horlogemakerij.

Onder het motto ‘Live your Passion’ moedigt het merk mensen over de hele wereld aan om hun passie te volgen. Deel uitmaken van La Carrera Panamericana weerspiegelt perfect deze toewijding. Alle deelnemende auto’s zullen het Frédérique Constant-logo dragen, en zowel de bestuurder als de navigator van de winnende uitrustingen zullen worden beloond met een exclusief Frédérique Constant-uurwerk uit de Vintage Rally Collection, bij hun glorieuze aankomst in Zacatecas, Mexico.

Merk: Frederique Constant
Model: La Carrera Panamericana Limited Edition
Ref: FC-435X6B6
Uurwerk: Mechanische Handopwinding
Kast: staal
Diameter: 43 mm zonder kroon
Band: Origineel, Ongedragen band
Bandlengte: 21cm met kast
Sluiting: originele inzetsluiting
Staat: gedragen en in zeer goede staat

Extra’s: Volledige set

Verzending via Fedex of UPS (het is zo veilig en snel)

#WatchEngineer