Selecteer een pagina

Catawiki Oskar Zieta – Zieta Collections – Wandspiegel

500.00

Dit is een veiling van Catawiki, klik op de onderstaande knop om mee te bieden op Catawiki.nl.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 66229573 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Dit is een veiling van Catawiki.nl, de website waar terecht kan voor unieke en bijzondere veilingen. Naast dagaanbiedingen, zijn veilingen ook een manier om wat voordeel te pakken. Houd jij van bijzondere objecten? Dan is het zeker de moeite waard om de veilingen van catawiki in de gaten te houden.

Einde veiling: 2023-01-30 22:21:10+00:00  Huidig bod: 500

Tafla spiegel van Oskar Zieta
Afmeting: 55 x 50 cm

PERFECTE STAAT, DE SPIEGEL IS IN ONZE GALERIJ EN IS KLAAR VOOR VERZENDING.

DE GEMIDDELDE TIJD VOOR VERZENDING OP DE MARKT IS MEER DAN EEN MAAND

Geweldige prijs, perfecte staat post-tentoonstelling spiegel van de gezamenlijke tentoonstelling die plaatsvond in onze galerij

Oskar Zieta:
Prijs van de Europese Unie voor Hedendaagse Architectuur – Mies van der Rohe Award 2019

Zijn werken zijn te zien in de collecties van Badisches Landmuseum in Karlsruhe, Museum für Gestaltung in Zürich, Pinakothek in München en Centre Pompidou in Parijs.

Verdere experimenten met de FIDO-techniek brachten Ziona ertoe een verzameling ongewone spiegels te creëren. “Ruitspiegels” zijn onregelmatige klonten met afgeronde randen. De reflecties die erin worden verkregen, zijn verre van traditioneel, het zijn eerder dromerige verhalen. Zięta spiegelruiten zorgen ervoor dat echte objecten kunnen verlengen en buigen. Hangende en staande versies laten hun vrije plaatsing in de ruimte toe, waardoor spiegels een bijna sculpturaal karakter krijgen.

Wie heeft het veld Wereld veranderd

Het Britse tijdschrift “Wired” noemde Zięta’s ontwerpen “het meubilair van de toekomst”. Hun eenvoud en tegelijkertijd een enorme technologische innovatie hebben de Poolse maker al vele prijzen opgeleverd, waaronder de

Red Dot Design Award (2008)

Schweizer Ontwerpprijs (2008)
, en de German Design Council Award (German Design Council Prize, 2009)

Audi Mentorprijs (2011)

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.