Selecteer een pagina

Catawiki Noboringo CeeVee “Yes Pop Art” – Norwegian Air full size vliegtuig trolley – Pop Art – Aluminium

700.00

Dit is een veiling van Catawiki, klik op de onderstaande knop om mee te bieden op Catawiki.nl.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 62096767 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Dit is een veiling van Catawiki.nl, de website waar terecht kan voor unieke en bijzondere veilingen. Naast dagaanbiedingen, zijn veilingen ook een manier om wat voordeel te pakken.

Einde veiling: 2022-09-26 20:52:20+00:00  Huidig bod: 175

Professioneel gerestaureerde vliegtuig trolley met behoud van industrieel karakter!

Prachtige industriële eyecatcher voor elk interieur!

Originele Norwegian Air full size vliegtuigtrolley, door Noboringo voorzien van nieuw aangebrachte full color afbeeldingen incl. binnenzijde deuren!

Levering incl. 2 uitschuifbare (dry ice) plateaus, 6 dienbladen, 2 kunststof bakken en 2 x Glass racks.

Designer: CeeVee voor Noboringo

Model: “Yes Pop Art”

De hoogwaardige full color afbeeldingen zijn op professionele wijze aangebracht en voorzien van een beschermende laminaatlaag. De laminaatlaag heeft een beschermende functie maar voorkomt ook verkleuring. De afbeeldingen zijn eenvoudig te reinigen.

Deze industriële eyecatcher is zeer populair en voor vele doeleinden te gebruiken bijvoorbeeld als kast, minibar, serveerwagen, keukenkast, boeken, platen zowel prive als zakelijk bijvoorbeeld voor promotiedoeleinden / catering / showroom / etalage / winkel.

Wij besteden niet alleen veel aandacht aan de afwerking van de trolley maar ook aan de verpakking bij verzending zodat uw bestelling altijd in perfecte staat bij u wordt afgeleverd.

Conditie: Vliegtuigtrolleys hebben honderdduizenden kilometers gevlogen, hierdoor hebben ze een gehavend industrieel karakter. Door kwalitatieve materiaalkeuze en goede constructiemethodes kan deze trolley nog decennia mee. Uiteraard kunnen er enkele deukjes, hobbels, bobbels of krassen zijn. Verkoop betreft alleen de trolley, zonder decoratiemateriaal.

Wordt supersnel wereldwijd verzonden.