Selecteer een pagina

Catawiki Nobilis & Millennio – Nieuwe set van vier kussens

300.00

Dit is een veiling van Catawiki, klik op de onderstaande knop om mee te bieden op Catawiki.nl.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 62080303 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Dit is een veiling van Catawiki.nl, de website waar terecht kan voor unieke en bijzondere veilingen. Naast dagaanbiedingen, zijn veilingen ook een manier om wat voordeel te pakken.

Einde veiling: 2022-09-26 20:20:30+00:00  Huidig bod: 1

#31
-Nieuw product handgemaakt in ons Atelier in Milaan Fashion District (Italië).
-30 jaar ervaring in de interieur-design markt
-Originele stoffen van meer dan 50 merken
– Certificering van echtheid op aanvraag
-We verkopen onze producten in 35 landen over de hele wereld

NOBILIS | RAYURE PALATIJN | Frankrijk | 58%VI, 31% CO, 11% LI
&
MILLENNIO | REIMS | Italië | 37% PES, 20% CA, 15% VI, 28% PAN

De elegantie van de Franse en Italiaanse geest is perfect vertegenwoordigd in deze karaktervolle kussenset, perfect om elke grote bank in een gezellige woonkamer te versieren of om een kingsize bed te verrijken.
Vier kussens gemaakt van Nobilis stof “Rayure Palatine” en Millennio stof “Reims”.

Dimensie:
37 x 39 cm twee kussens
32 x 32 cm twee kussens
Stomerij.

NOBILIS is het Latijnse bijvoeglijk naamwoord en betekent nobel, gedistingeerd, van goede smaak. Dit is de naam die de oprichter van het bedrijf, Adolphe Halard, in 1928 koos toen hij een boetiek opende in Parijs.
De geest van NOBILIS kan vernieuwde traditie combineren met een grote zorg voor de kwaliteit van kleuren, materialen en tekeningen. De kwaliteit en hoogwaardige afwerking van haar producten en diensten bezorgden NOBILIS al snel een internationale reputatie.
NOBILIS is vandaag aanwezig in meer dan 30 landen over de hele wereld en wordt geleid door Norman Halard, en belichaamt met zijn 200 gepassioneerde medewerkers de elegantie van de Franse geest.

Millennio onderscheidt zich door verfijnde details, evenals het ontwerp en de uitvoering van zijn stoffen, en wordt een kwaliteits- en stijlreferentie op de nationale scène van de stoffen voor meubelen… De Made in Italy is de winnende formule van het bedrijf Millennio, samen met het idee van traditie die een band met haar eigen oorsprong kan behouden, met een bepaalde manier van denken en leven, voortdurend haar eigen creatieve identiteit verrijkend.

Professionele verpakking, verzonden per expreskoerier.