Selecteer een pagina

Catawiki Fleischmann N – 7215 – Diesellocomotief – BR 212 – DB

70.00

Dit is een veiling van Catawiki, klik op de onderstaande knop om mee te bieden op Catawiki.nl.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 64117809 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een veiling van Catawiki.nl, de website waar terecht kan voor unieke en bijzondere veilingen. Naast dagaanbiedingen, zijn veilingen ook een manier om wat voordeel te pakken. Houd jij van bijzondere objecten? Dan is het zeker de moeite waard om de veilingen van catawiki in de gaten te houden.

Einde veiling: 2022-11-29 21:04:52+00:00  Huidig bod: 17

Fleischmann N – 7215 – Elektrische locomotief – BR 212 – DB Cargo

De lokomotief is getest en werkend

Bedrijfsnummer: 212 350-3
Lengte Over de Buffers 78 mm
Opmerkingen: Frontverlichting, wisselend van richting bij wisseling van rijrichting

OVER DE KAVEL:
De foto’s zijn onderdeel van de omschrijving. Bekijk de foto’s goed zodat er geen discussie kan ontstaan over eventuele beschadigingen, buffers, koppelingen o.i.d. Verkoop in de staat zoals het nu op de foto staan en omschreven. Alle artikelen komen uit de eigen verzameling.

VERZENDING:
Verzending kan gecombineerd worden, ook uit verschillende veilingen indien van toepassing. Kies bij de eerste betaling “Verzenden” en bij daaropvolgende “Ophalen” om dubbele kosten te voorkomen. Stuur me wel altijd even een bericht via Catawiki hierover om verwarring te voorkomen.
t
OPHALEN:
Bestellingen ophalen kan ENKEL op afspraak in Lelystad. NA betaling ontvangt U een bericht over de mogelijke dagen/tijden ter bevestiging.

OVER MRBULLY:
Ik heb in mijn werk al ruim 10 jaar ervaring in online verkoop en verzending. U kunt er dus op vertrouwen dat uw kavel zorgvuldig wordt verpakt en snel wordt verzonden. Alles wordt verzekerd en met Track & Trace verzonden.

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.