Catawiki Montegrappa – NO RESERVE PRICE, Fortuna Mosaico Resin And Stainless Steel Fountain Pen – Vulpen

130.00

Dit is een veiling van Catawiki, klik op de onderstaande knop om mee te bieden op Catawiki.nl.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 68579571 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een veiling van Catawiki.nl, de website waar terecht kan voor unieke en bijzondere veilingen. Naast dagaanbiedingen, zijn veilingen ook een manier om wat voordeel te pakken. Houd jij van bijzondere objecten? Dan is het zeker de moeite waard om de veilingen van catawiki in de gaten te houden.

Einde veiling: 2023-03-30 20:07:30+00:00  Huidig bod: 130

Gloednieuw en in perfecte staat, deze Montegrappa vulpen is compleet in luxe doos inclusief alle originele toebehoren zoals op de foto’s is weergegeven.

Montegrappa is in 1912 opgericht met de slogan “maker van gouden penmunten en vulpennen”. De producten worden nog steeds gemaakt in de oorspronkelijke fabriek aan de rivier de Brenta.

Deze stijlvolle Montegrappa vulpen heeft een mooi ontwerp en felle kleuren, geïnspireerd op de abstracte stijl van de Russische schilder Vasily Kandisky. Het merk van de vulpen is vernoemd naar de geboortestad van de kunstenaar.

Alles nieuw!

Verzending aangetekend en Track en Trace code.

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.