Selecteer een pagina

Catawiki Hermès “H CUBE -Silex” -Nieuwe set van vier kussens

400.00

Dit is een veiling van Catawiki, klik op de onderstaande knop om mee te bieden op Catawiki.nl.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 62102487 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Dit is een veiling van Catawiki.nl, de website waar terecht kan voor unieke en bijzondere veilingen. Naast dagaanbiedingen, zijn veilingen ook een manier om wat voordeel te pakken.

Einde veiling: 2022-09-26 20:02:30+00:00  Huidig bod: 225

#1
-Nieuw product handgemaakt in ons Atelier in Milaan Fashion District (Italië).
-30 jaar ervaring in de interieur-design markt
-Originele stoffen van meer dan 50 merken
– Certificering van echtheid op aanvraag
-We verkopen onze producten in 35 landen over de hele wereld

HERMÈS | H CUBE | kl. Silex
Frankrijk – 100% katoen

Een onmiskenbaar chique kussenset die met de geometrische microprint met een faux-effen uitstraling makkelijk te mixen en matchen is in een eigentijds huis en een vleugje karakter geeft aan elk huis.
Twee kussens gemaakt van Hermès stof “H CUBE” in “Silex” zilvergrijze kleur met achterkant gemaakt van Dedar fluwelen stof in fel oranje kleur en twee totaal-look kussens gemaakt van Dedar fluwelen stof in fel oranje kleur.
Geïnspireerd door een stropdas ontworpen door Henri d’Origny, heeft deze katoenen jacquard een uitgebalanceerde kubusconstructie in perspectief.
LET OP: houd er rekening mee dat computer- of telefoonmonitoren variaties kunnen veroorzaken in de manier waarop kleuren op de foto’s worden weergegeven.

Dimensie:
36 x 36 cm twee kussens
36 x 38 cm twee kussens
Stomerij.

In 1837 richtte Thierry Hermès Hermès voor het eerst op als een harnasatelier in de Grands Boulevards-wijk van Parijs, gewijd aan het dienen van Europese edelen.
Nu heeft het bedrijf als merk een iconische status in de wereld van luxe, met een combinatie van rijk erfgoed, voortreffelijk vakmanschap en hoge kwaliteit.
Alle Hermès-producten worden bijna volledig in Frankrijk gemaakt in ateliers (Ateliers Hermès), gecertificeerd als “levend erfgoedbedrijven”, die een sterke nadruk leggen op kwaliteit en uitzonderlijke technieken, op uitstekende archieven en lang gevestigde geografische wortels.

Professionele verpakking, verzonden per expreskoerier.