Selecteer een pagina

Catawiki Frank Ligtelijn – Raak Amsterdam – Muurlamp, Booglamp – Grote uitvoering – Sagittarius – C-1514.20

200.00

Dit is een veiling van Catawiki, klik op de onderstaande knop om mee te bieden op Catawiki.nl.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 64157501 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Dit is een veiling van Catawiki.nl, de website waar terecht kan voor unieke en bijzondere veilingen. Naast dagaanbiedingen, zijn veilingen ook een manier om wat voordeel te pakken. Houd jij van bijzondere objecten? Dan is het zeker de moeite waard om de veilingen van catawiki in de gaten te houden.

Einde veiling: 2022-11-29 21:18:12+00:00  Huidig bod: 1

In een goedwerkende staat en in een goede vintage conditie, een mooie Dutch Design muurlamp uit de jaren 70 van ontwerper Frank Ligtelijn voor Nederlands fabrikant Raak Amsterdam.

Modelnummer is C-1514.20 “Sagittarius”. Bron via vintageinfo.be : Raak Catalogus nummer 9 uit 1972, pagina 66, zie de laatste twee foto’s uit de catalogus.

In de catalogus wordt het volgende geschreven: Een elegante, verchroomde boog, draaibaar en in hoogte verstelbaar, gemonteerd aan de wand. C-1514.20 vlucht maximaal 90 cm, met verstelbare reflector in transparante glasbol, 25 cm. Directe of indirecte verlichting, leeslamp of zomaar een sfeerlamp. Gloeilamp tot 60W, Glasbol rookviolet.

Noot: Krasjes en vlekjes op het rookglas en aluminium, en chroom heeft enige patina- / corrosie vorming. Met het blote oog één minuscule fleabite te zien op de buitenrand van de rookglazen bol maar aluminium kap zit een beetje scheef erin maar wel beter te krijgen.

Afmetingen: Hoogte 100 cm x diepte 90 cm.

Lichtbron: E27 gloeilamp zit niet bij deze kavel, max. 60W of LED lamp.

Notitie:
– Conditie in overeenstemming met de leeftijd en gebruik, zoals de gebruikelijke gebruikssporen.
– Bekijk goed de foto’s voor een juist beeld van het aangeboden kavel, de exacte staat van het object.
– U koopt het artikel in de staat zoals aangegeven op de foto’s en de formaten zoals aangegeven in de omschrijving.
– Onder voorbehoud van typefouten
– Als u na uw aankoop problemen ondervindt, neem dan altijd eerst contact op met de verkoper voordat u een negatieve feedback plaatst, zodat de verkoper samen met u een oplossing kan vinden. Samen komen wij er altijd uit.

* Wordt goed verpakt als een XL pakket en per aangetekend verstuurd via PostNL Pakketservice.

Alleen binnen Nederland en Europa, ***alleen de EU-lidstaten***, dus bijvoorbeeld geen verzending naar Noorwegen, Zwitserland, Canada, de Verenigde Staten van Amerika, Engeland en de Canarische Eilanden.

Verzending buiten Europa is niet mogelijk omdat het pakket veel te groot is, te zwaar en buiten de formaten valt voor landen welke onder de wereldwijde zendingen vallen.

* Bezoek ook onze Catawiki pagina https://prf.hn/click/camref:1011l4IA8/creativeref:1100l33237/destination:https://www.catawiki.com/nl/u/143971-gph met andere vintage en design kavels.

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.