Selecteer een pagina

Catawiki Citroën – LN – 1978

4,500.00

Dit is een veiling van Catawiki, klik op de onderstaande knop om mee te bieden op Catawiki.nl.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 64041363 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een veiling van Catawiki.nl, de website waar terecht kan voor unieke en bijzondere veilingen. Naast dagaanbiedingen, zijn veilingen ook een manier om wat voordeel te pakken. Houd jij van bijzondere objecten? Dan is het zeker de moeite waard om de veilingen van catawiki in de gaten te houden.

Einde veiling: 2022-11-29 22:20:30+00:00  Huidig bod: 1600

Auto met één enkele eigenaar, altijd in een garage gestald, uitstekende mechanische staat, carrosserie gezond en vrij van roest of corrosie, met lichte ouderdomstekenen. Origineel interieur in goede staat, stoelkussen aan de kant van de bestuurder versleten aan de buitenkant aan de kant van de deur. Perfecte onderkant, motor recent onderhouden en perfect efficiënt, remmen OK, nieuwe accu, elektrisch systeem in perfecte werkende staat.
De auto kan bezichtigd worden in Cassino (FR) door een afspraak te maken met Catawiki.
Het is aan te bevelen het voertuig te bezichtigen alvorens een bod uit te brengen. Dit om teleurstelling achteraf te voorkomen.
De auto kan naar iedere locatie verzonden worden door een professioneel transportbedrijf (kosten zullen berekend worden). Originele documenten en kentekenplaten. Eigendomsoverdracht of uitschrijving voor onmiddellijke export.

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.