Selecteer een pagina

Catawiki Alfa Romeo – Giulietta Spider – NO RESERVE – 1960

85,000.00

Dit is een veiling van Catawiki, klik op de onderstaande knop om mee te bieden op Catawiki.nl.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 62130563 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een veiling van Catawiki.nl, de website waar terecht kan voor unieke en bijzondere veilingen. Naast dagaanbiedingen, zijn veilingen ook een manier om wat voordeel te pakken.

Einde veiling: 2022-09-27 20:05:30+00:00  Huidig bod: 51000

Giulietta Spider, in de jaren 1990geïmporteerd uit de VS en vervolgens gerestaureerd in Italië door een Alfa-liefhebber, daarna tot op de dag van vandaag in een privécollectie gebleven.

Deze auto is een versie uit de tweede serie met een klein achterlicht, zeer zeldzaam, in zeer goede staat.

Het interieur is volkomen afgewerkt met zwarte stoelen met contrasterende rode biezen.

Origineel carrosserienummer 40463, te zien onderaan de kofferbak en de beschermkappen.

Originele AR00102 motor volgens de ontstaansreeks, volledig functioneel, met Alfa Romeo certificaat dat bevestigt dat het interieur, de exterieurkleur en de motor origineel van de fabriek zijn.

Volledig mechanisch onderhoud uitgevoerd omdat hij niet gebruikt werd: gereviseerde remmen, gereviseerde carburateur en benzineleidingen, gereviseerde waterpomp, Lodge bougies.

Aan de onderkant kun je zien dat de auto volledig gerestaureerd is; die is volledig gereviseerd en volledig gerestaureerd, een volledige restauratie van hoge kwaliteit. Bekijk aandachtig alle details van deze prachtige Giulietta: u kunt niet anders dan verliefd worden op de zorg waarmee hij is gerestaureerd.

De kap is in uitstekende staat en opent en sluit soepel en wordt geleverd met een prachtige hoes

Deze auto is perfect om op een tripje de stad uit te gaan: de Giuliette Spider is het toonbeeld van een jaren ’60 Italiaanse Dolce Vita en de sensatie van het in de open lucht rijden, langs de zee of door de heuvels: een onvergetelijke ervaring.

Amerikaanse documenten met titel, apostille, douanevergunning en Alfa Romeo certificaat van oorsprong (equivalent COC technische specificaties) en Alfa Romeo geboortecertificaat van oorsprong, om hem in alle Europese landen te kunnen registreren.

Hij heeft op 27/07/2022 een pre-inspectie technische inspectietest gehaald en dit document wordt geleverd bij de auto.

Alle documenten zijn in orde en klaar voor eigendomsoverdracht of export.

Enkele video’s van de auto, de motor en het rijden op de weg zijn beschikbaar. Foto’s in hoge resolutie zijn ook beschikbaar en maken deel uit van deze beschrijving, te vinden op de website van de verkoper. Vraag hier a.u.b. naar via Catawiki. Bieders zijn ook van harte welkom om het voertuig, dat zich in Quarrata, provincie Pistoia, 51039 Italië bevindt, te komen bekijken en uit te proberen. Stuur a.u.b. een bericht naar Catawiki om ter plaatse een afspraak te maken; u kunt ook een videogesprek boeken vanaf uw smartphone.

We kunnen de eigendomsoverdracht of exportdocumenten op afstand regelen. Betaalbare verzending naar Italië, Europa of wereldwijd. U kunt de auto ook makkelijk op locatie ophalen omdat hij daar 15 dagen kosteloos kan blijven staan in onze opslagfaciliteit.

Vóór de levering zal er een conformiteitscontrole van de foto’s en beschrijving uitgevoerd worden door een onafhankelijke expert die geregistreerd is op de officiële lijst van verzekeringstaxateurs en de gerechtshoflijst.

We raden aan om het voertuig voor het einde van de veiling te bezichtigen, of via een videogesprek op uw smartphone (WhatsApp, FaceTime). Stuur a.u.b. een bericht naar Catawiki om een afspraak te maken. De verkoper behoudt zich het recht voor om schadevergoeding te eisen indien de koper de aankoop niet betaalt in overeenstemming met het verkoopcontract dat automatisch tot stand komt met het winnende bod en de koper verplicht tot betaling (deze betaling kan worden gedaan via de website van de verkoper).

Volg onze NO RESERVE oldtimer veilingen!