Selecteer een pagina

Catawiki Arne Jacobsen – Fritz Hansen – Stoel – Oxford

190.00

Dit is een veiling van Catawiki, klik op de onderstaande knop om mee te bieden op Catawiki.nl.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 66237985 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Dit is een veiling van Catawiki.nl, de website waar terecht kan voor unieke en bijzondere veilingen. Naast dagaanbiedingen, zijn veilingen ook een manier om wat voordeel te pakken. Houd jij van bijzondere objecten? Dan is het zeker de moeite waard om de veilingen van catawiki in de gaten te houden.

Einde veiling: 2023-01-29 21:58:20+00:00  Huidig bod: 190

Oxford 3291T model fauteuil, ontworpen door Arne Jacobsen voor Fritz Hansen. De stoel is oorspronkelijk ontworpen door de beroemde architect voor het beroemde project van St Catherine’s College in Oxford. De voorgestelde versie, met voet op 4-spaaks voeten, is in uitstekende staat en volledig functioneel. De zitting is bekleed met grijze stof, de structuur en armleuningen zijn van gegoten aluminium en staal. Voorzien van draaimechanisme, hoogteverstelling en verstelbare rugleuning met krachtverstelling.

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.