Aanbieding!

Aanbieding Koopjedeal Magic Clean Droogloopmat | Neem viezigheid en bacteriën niet mee naar binnen

59.99 14.99

KLIK op de knop en pak JOUW voordeel in de webwinkel van Koopjedeal.nl

Aanbieding bekijken

Beschrijving

Pak JOUW voordeel met een dagaanbieding en de beste deals die het internet jou te bieden heeft.Deze aanbieding is afkomstig van Koopjedeal!

Erger je je ook altijd zo aan vieze of natte voetstappen in huis wanneer iemand zijn voeten niet goed heeft geveegd bij binnenkomst? Of wanneer de hond na het uitlaten gauw weer naar binnen rent? Daar is nu wat op gevonden! Met deze magische mat zorg jij ervoor dat viezigheid en bacteriën niet langer mee naar binnenkomen en dat is wel zo hygiënisch! Dankzij de anti-slip onder de deurmat zal je mat niet gaan verschuiven. Haal er vandaag al 1 in huis en geniet voortaan van schone vloeren!
Schone schoenen/vloeren zonder vegen
Met deze magische droogloopmat heb je altijd schone schoenen (en dus ook vloeren) zonder dat je je voeten hoeft te vegen! Wanneer je op de mat stapt, zijn de schoenen direct schoon. Dankzij het zeer hoge absorptievermogen en hoge vezeldichtheid worden water en vuil direct door de mat opgenomen nog voor je een stap verder hebt gezet. Super handig voor ieder huishouden, helemaal wanneer je kinderen en/of huisdieren hebt. Kinderen denken er nou eenmaal niet altijd

Max. 1 tot 5 werkdagen