Aanbieding!

Aanbieding Koopjedeal Tuinlamp met LED met sensor | Sfeervol en inbraakpreventief

59.99 29.99

KLIK op de knop en pak JOUW voordeel in de webwinkel van Koopjedeal.nl

Aanbieding bekijken

Beschrijving

Pak JOUW voordeel met een dagaanbieding en de beste deals die het internet jou te bieden heeft.Deze aanbieding is afkomstig van Koopjedeal!

Je kent het vast wel; je komt in het donker thuis maar voordat je naar binnen kunt gaan, moet je nog die ellendige sleutel in dat donkere sleutelgat steken. Zonder verlichting is dit een hele uitdaging te noemen. Wij hebben hier de perfecte oplossing voor! Met deze led buitenlamp met bewegingssensor loop jij voortaan veilig en verlicht je tuinpad of oprit op. Bovendien werkt het ook nog inbraakpreventief.
Tegen dieven, vóór jouw gemak
Met deze buitenverlichting maak je jouw tuin gangbaar, ook als het donker is. Dat is lekker thuis komen! Voor ongewenste bezoekers werkt het precies andersom. Het plotselinge licht zorgt ervoor dat ongenode gasten wegblijven. De lampen zijn ook zeer geschikt om in de kelder, garage, zolder of andere donkere plekken te hangen. Installatie is eenvoudig omdat de verlichting niet afhankelijk is van bedrading. De lampjes schakelen in zodra er beweging wordt gedetecteerd.
Specificaties

* 700 Lumen
* Inbraakpreventief
* Eenvoudige installatie

Max 2 tot 4 werkdagen