Aanbieding!

Aanbieding Koopjedeal Schitterende Vince Design Julian Eetkamerstoelen

239.99 79.99

KLIK op de knop en pak JOUW voordeel in de webwinkel van Koopjedeal.nl

Aanbieding bekijken

Beschrijving

Pak JOUW voordeel met een dagaanbieding en de beste deals die het internet jou te bieden heeft.Deze aanbieding is afkomstig van Koopjedeal!

Met de Julian eetkamerstoel haal je pure klasse in huis! Niet alleen vanwege het heerlijke zitcomfort, maar ook vanwege het mooie design en een geweldige afwerking. Een gezellig diner, lange werkdag achter je bureau of een uitgebreide vergadering? Soms ontkom je er echt niet aan; urenlang stilzitten op een stoel. Dan is het wel zo fijn als deze stoel lekker zit en comfortabel aanvoelt. Ben jij op zoek naar zo’n type stoel? Dan is deze geweldige eetkamerstoel van Vince Design iets voor jou! Deze stoere stoelen hebben een hoog zitcomfort en zijn dus erg geschikt om langere tijd op te blijven zitten.
Onderhoudsarm en stevig
De stoel is bekleed met microvezel. Microvezel is een samenstelling van synthetische vezels zoals polyester en polyacryl. Op zoek naar materiaal dat onderhoudsarm is? Dan is een meubel van microvezel geschikt voor jou! Microvezel is heel erg sterk en slijtvast. De vezels zijn dun van structuur waardoor een meubel van microvezel zacht aanvoelt. Deze prachtige

Max 2 tot 4 weken