Wiko smartphone View 2 Go antraciet

159.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 0.00

De Wiko View 2 Go maximaliseert met zijn innovatieve scherm het weergavegebied. Dankzij het 19:9 full screen en het 5,93-inch display ligt het toestel comfortabel in de hand voor een optimale beeldervaring. Zo geniet u altijd en overal van je favoriete films, games en apps.
De 4000 mAh-batterij zorgt ervoor dat de Wiko View Go 2 de hele dag door intensief gebruikt kan worden. Zo kunt u het 32GB ROM geheugen en het 128GB opslaggeheugen maximaal benutten! Door de smart camera-ervaring legt u met 13 MP alle belangrijke momenten in detail haarscherp vast, verhoogt u de kwaliteit van uw selfies en maakt u vloeiende video’s zonder schokken.
Met Android™ Oreo™ als besturingssysteem profiteert u van snellere prestaties, meer opslagruimte en de nieuwste updates. Ook ontgrendelt u de View 2 Go in minder dan één seconde met Face Unlock en verricht u snelle, dagelijkse transacties contactloos met de ingebouwde NFC-chip. De Wiko View Go 2 past door de stoere antraciet kleur, geaccentueerd door een glanzend effect perfect in het drukke dagelijks leven.