Aanbieding!

Inventum Weegschaal PW730BG Aanbieding Voordeeldrogisterij

80.70 63.54

Klik op de knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Voorddeeldrogisterij.nl te gaan.

Naar Voordeeldrogisterij.nl

Artikelnummer: 92d7b29141c3 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Deze aanbieding in de categorie Gezondheid is afkomstig van Voordeeldrogisterij.nl. Volg de juiste instructies om naar de aanbieding in de webwinkel van Voordeeldrogisterij.nl te gaan.

* Op werkdagen voor 21:00 besteld = vandaag verzonden

Inventum PW730BG Personenweegschaal
De Inventum PW730BG is een hard glazen personenweegschaal tot een gewicht van 180 kilo en heeft een memory voor 8 gebruikers. De weegschaal is in staat om naast het gewone gewicht ook het botmassa, vet,- vocht- en spiermassagepercntage weer te geven.
De Inventum personenweegschaal maakt gebruik van de Bio-elektrische Impedantie Analyse. Dit is een techniek waarbij in een fraktie een kleine hoeveelheid stroom door het lichaam word gestuurd. Door de meting van de elektrische weerstand kunnen de percentages van het lichaamsvet en andere lichaamswaarden gemeten worden.
Tips voor het wegen met de Inventum PW730BG weegschaal:
Probeer dagelijks rond hetzelfde tijdstip te meten voor vergelijkbare resultaten. Bij voorkeur ‘s ochtends, voor het ontbijt en minstens een kwartier na het opstaan
Doe de meting op blote, vochtige voeten. Droge voeten zorgen voor te weinig geleiding
Blijf stilstaan tijdens de meting
Wacht na zware lichamelijke inspanning een paar uur tot het meten
Let op dat alleen de langdurige trend telt. Korte gewichtsafwijkingen liggen vaak aan teveel of te weinig lichaamsvocht.
LET OP  De weegschaal mag niet gebruikt worden door personen die in het bezit zijn van een pacemaker of een vergelijkbaar inwendig apparaat.
Kenmerken
Aan/uitschakeling: Automatisch bij het opstappen
Geheugenopties: 8
Breedte x lengte: 32 cm x 32 cm
Kleur: Zwart
Materiaal: Gehard glas
Maximaal vermogen: 180 kilogram
Een zeer complete personenweegschaal die voor iedereen geschikt is die meer zekerheid wilt hebben over zijn lichaamswaarden.