Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl Gin Tonic workshop bij Mitra De Nieuwe Bourgondiër

14.95

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: f74b6831c84a Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

Mitra De Nieuwe Bourgondiër

Waar komt de naam ‘De Nieuwe Bourgondiër’ vandaan? Wij denken dat wij nieuwe Bourgondiërs zijn. Mensen die houden van gezelligheid, lekker eten en uiteraard lekker drinken. Maar wel op een bewuste manier. De oude Bourgondiërs wilden toch wel iets te veel eten en drinken. Vaak werd jarenlang dezelfde kratten pils of dozen wijn in de kast gezet. Het moest zo goedkoop mogelijk want het ging ook snel weer op. Nieuwe Bourgondiërs zijn bereid om net iets meer te besteden aan een goed biertje, een goede fles wijn of een lekker cocktail. Zij willen liever kwaliteit dan kwantiteit. Dus echt bewust genieten. Hetzelfde geldt voor het eten. Geen kiloknallers maar kwaliteit. Kortom, uiteraard genieten wij van het leven maar proberen dat toch op een bewuste manier te doen. 

Gin-Tonic Workshop

Bouw nu je ultieme Gin-Tonic! In deze workshop krijg je de keuze uit diverse gins om je eigen Gin-Tonic te maken. Wij zorgen verder voor fruit, kruiden en natuurlijke diverse soorten tonic smaken. Uiteraard krijg je uitleg welke Gin met welke fruitsoorten het beste gaat maar uiteindelijk is het leukste om zelf alles uit te proberen. Bij de workshop mag je in totaal 3 Gin-Tonics gaan maken. Ga je voor de klassieke Japanse Gin-Tonic met bijvoorbeeld gember of toch meer richting de Citrus kant met sinaasappel en kruidnagel? Probeer het in deze workshop nu zelf uit! 

Kijk voor meer informatie op de website van Mitra De Nieuwe Bourgondiër.