Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl Wasbeurt bij Carwashcenter Horsterparc

7.50

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 3d963ee0cb8f Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

CarWashCenter Horsterparc in Zeewolde heeft het meest moderne en complete wascentrum in de regio. Het volledig nieuwe wascenter bestaat uit een 35 meter lange textielwasstraat, 4 wasboxen, 4 stofzuigerplaatsen en een clean- en poetsruimte.

Door gebruik te maken van speciaal ontwikkeld textiel geeft de wasstraat de ultieme verzorging die jouw auto nodig heeft. Door de hoge druk voorreiniging is de voorbehandeling zeer kort waardoor zij in staat zijn 50 tot 80 auto’s per uur te wassen.

Behalve kwaliteit leveren ze ook snelheid en zijn lange wachttijden voorbij. Met een keuze uit verschillende wasprogramma’s is er voor ieder wat wils. Het is mogelijk bij ieder programma een speciaal ontwikkelde polish extra te bestellen, deze zorgt voor extra bescherming en een langdurige, diepe glans.

Aangezien hier gebruik wordt gemaakt van warm osmosewater droogt jouw auto streeploos op en is ook hier het resultaat een blinkend schone auto.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van CarWashCenter Horsterparc.