Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl Wasbeurt bij Broers Auto Wellness

9.50

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: fb8b322cc1f2 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

Broers Auto Wellness is hét adres waar je even langsrijdt als je weer een glanzende en schone auto wilt. De carwash biedt verschillende mogelijkheden om je vierwieler mooi en schoon te maken én houden. De wasstraat wordt alom beschouwd als de beste en meest moderne wasstraat van Uithoorn en omstreken. 

In de wasstraat wordt gebruik gemaakt van de nieuwste autowas technieken. De wasstraat voldoet aan de strengste veiligheid- en milieu eisen. Broers Auto Wellness beschikt over kwalitatief de beste borstels, hoge drukreinigers en shampoos. Hierdoor nemen de borstels geen vuil op, waardoor de auto vrij blijft van schade in de vorm van krasjes, in tegenstelling tot andere wasstraten. Je hebt geen last van vlekken op de auto na de wasbeurt, doordat ze tijdens het afspoelen gebruikmaken van osmosewater. Dit is water dat ontkalkt is, hierdoor blijven er geen vlekken achter. De auto gaat er vuil in en komt er als nieuw aan de andere kant weer uit!

Wasprogramma 2: 

  • Voorbehandeling 
  • Velgen-behandeling
  • Actief schuim
  • Bodem was
  • Hot wax
  • Drogen 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Broers Auto Wellness.