Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl Wasbeurt bij Autowaspark Nijkerk

7.50

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: dd719dc24d70 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

Bij Autowaspark Nijkerk ben je aan het juiste adres voor een schone en glimmende auto! Autowaspark Nijkerk beschikt namelijk over een hypermoderne wasstraat waarin jouw auto wordt gewassen met de nieuwste en modernste textiellappen die er momenteel te krijgen zijn. Deze textiellappen zijn veel beter en veiliger voor de autolak dan de ouderwetse borstels en zorgen voor een glanzend resultaat.

Wasprogramma Top

De Hydro Pearl zorgt voor een veredeling van de lak zodat deze langdurig en perfect beschermd is tegen allerlei verontreiniging zoals pekel, vliegroest, insecten en vogelpoep. 

  • Voorwas
  • LED-Foam inweek
  • Velgen
  • Wassen
  • Drogen
  • Wax
  • Veredelingspolish
  • Nadrogen

Milieuvriendelijk en Zwitserse kwaliteitsproducten

Je auto wassen bij Autowaspark Nijkerk is niet alleen goed voor jouw auto maar ook voor het milieu; 80% van het gebruikte water wordt gerecycled! Daarnaast worden er uitsluitend milieuvriendelijke Zwitserse kwaliteitsproducten gebruikt om uw auto te reinigen. Wist je dat de RIWAX producten de schoonste en veiligste producten in de markt zijn?

Extra service en een topresultaat

Daar staan zij voor! Iedere auto wordt volledig voorgewassen voordat deze de wasstraat inrijdt. Dat geeft je de zekerheid, dat de auto echt helemaal schoon is. Zelfs op de moeilijk bereikbare plekjes is jouw auto perfect schoon na het bezoek aan ons Autowaspark! Vind je het spannend om zelf de wasstraat in te rijden? Geen probleem, onze bekwame medewerker geven jou de juiste instructie hoe het allemaal in zijn werk gaat.

Kijk voor meer informatie op de website van Autowaspark Nijkerk.