Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl Dutch Husky Experience + High Tea

39.95

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 2c601a9a795d Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

In een ontspannen sfeer op de prachtige plek in Epe, midden in de Veluwse bossen, word je enthousiast begroet door de husky’s. Bij aankomst dien je er rekening mee te houden dat knuffelen, vieze handen, gezelligheid en husky haren op de kleding bij vertrek verplicht zijn. Het is namelijk verboden om te kijken met je handen in je zakken. Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.

Fraaie foto’s van jou en je favoriete husky’s worden gemaakt en binnen 24 uur ontvang je de mooiste shots digitaal in een fotoalbum. Daarnaast nemen de begeleiders je graag mee voor een korte husky hike in de bossen. Het kan echter voorkomen dat ze in de lente en zomer extra rekening moeten houden met de gezondheid van de honden. Bij een te hoge temperatuur blijf je gewoon lekker op de locatie en krijg je extra knuffeltijd.

Terwijl je geniet van alle zoetige en hartige lekkernijen, vertellen de begeleiders over hun avonturen met de husky’s. De husky’s staan stuk voor stuk te springen om al jouw aandacht op te eisen. Dus kom gezellig chillen, hiken en high tea’en tussen de Siberische husky’s bij Dutch Husky Experience.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Dutch Husky Experience.