Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl 1 uur jumpen + gripsokken bij Jumpstyle Assen

9.50

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: e220679505ef Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

Kom je lekker uitleven op de 44 aaneengeschakelde trampolines met obstakels, heel veel flikflakken maken op een van de twee tumbling lanes, salto’s oefenen en altijd zacht landen in de foampit, of kom stunten en spring van de stunttoren in de heerlijke zachte airbag.

Op elk heel uur start er weer een nieuwe sessie. Zorg dat je een kwartier voor de jumpsessie aanwezig bent, dan ben je mooi op tijd om de instructievideo te bekijken en de uitleg bij te wonen voordat je de trampolines op gaat.

Gripsokken

In verband met veiligheid en hygiëne zijn jumpsokken van Jumpstyle verplicht. Jumpstyle sokken inbegrepen bij de deal. Deze sokken zijn meerdere malen te gebruiken en is na gebruik eigendom van de springer. 

Bereikbaarheid

Je kunt de auto gratis parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website Jumpstyle Assen.