Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl Entreeticket Cowboy & Indianen

6.50

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: a5e9bcbb3e28 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

Zet je cowboyshoed op of trek je indianentoga aan en maak plezier in het indoor speelparadijs Cowboy & Indianen! Een perfect uitje met lekker of minder weer.

Genot voor iedereen

Neem een duik in de ballenbak, schiet een doelpunt op het voetbalveldje en maak grote sprongen op de trampolines. Het kan allemaal bij Cowboy & Indianen in Coevorden. Terwijl de kinderen spelen kunnen de volwassenen genieten van een hapje en een drankje op het binnen- of buiten terras. Voor de jongste broertjes en zusjes is ook gedacht, namelijk de speciale peuterafdeling met klimtoestellen, ballenbak, springkussen en peutermat.

Binnen- en buitenpret 

Naast de vele belevenissen binnen is er voor buiten ook genoeg te doen. Maak kennis met de lieve dieren van de kinderboerderij. Zin om met het hele gezin te spelen? Kom dan buiten midgetgolfen in het Wilde Westen en sla je balletje langs wel 18 holes! Of sla met je golfstick binnen in de donkere ruimte met blacklight schilderingen en golfbanen. 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Cowboy & Indianen Speelreservaat