Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl Maandabonnement bij Mania-K Sports Club

19.50

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 89ab6d4fb022 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

Zin om te trainen met state-of-the-art toestellen in mooie, hippe omgeving? Dan ben je bij Mania-K Sports Club aan het juiste adres! Het kloppend hart van de club is de Milon Cirkel: een bewezen trainingsconcept met 6 cardio-toestellen en 6 spierversterkende toestellen. Het doel: een volledige work-out in amper 35 minuten die maar liefst 30% efficiënter is dan een sessie in een traditionele fitness.

Wat is Milon Cirkel? 

De Milon Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen die in een cirkel geplaatst worden. Samen met een trainer stel je eenmalig alle toestellen in. Jouw persoonlijke gegevens en voorkeuren worden vervolgens bewaard op een chipkaart. Door de chipkaart is er geen ruimte meer voor foutief sporten: je zitpositie en gewicht worden altijd automatisch gesynchroniseerd met jouw chipkaart. Je traint 100% veilig!

De Milon geeft het trainingstempo aan. Je traint één minuut en wisselt daarna in 30 seconden tijd om van toestel. Iedereen traint op hetzelfde tempo, ieder op zijn eigen niveau. Als je eenmaal in het cirkelsysteem zit hoef je dus nooit meer te wachten op een toestel dat vrij komt. Als je samen met iemand anders traint, betekent dit dat je samen door de gehele cirkel schuift. 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Mania-K Sports Club.