Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl Entreeticket voor FunFestijn

6.50

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: e81d3b11b4ba Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

FunFestijn is een binnenspeeltuin en een buitenspeeltuin met aandacht voor kind èn ouder! De binnenspeeltuin is circa 1000 m2 en heeft het spannende thema Piraten schateiland. De piraatjes en het schateiland vind je overal terug. Er zijn spannende speeltoestellen voor de stoere grote kinderen en een coole speelplaats met ballenbak voor de kleintjes.

De buitenspeeltuin is circa 500 m2. De avontuurlijke speeltuin van natuurlijke materialen heeft een spannend circuit en een echte boomhut. Voor de stoere kleintjes is er een uitdagend parcours met glijbaan en speelhuis. Ook heeft de buitenspeeltuin een airtrampoline!

Ook aan de (groot)ouders of begeleiders is gedacht! In de sfeervolle zitruimte is gratis Wifi en er zijn glossy’s en kranten. Daarnaast kan je genieten van bijvoorbeeld huisgemaakte appeltaart en een lekkere cappuccino of verse muntthee. 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van FunFestijn.