Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl 45 minuten jeu de boules bij Mooie Boules (5 vestigingen)

9.95

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: c55f4c0b858c Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

Kom gezellig jeu de boules spelen bij Mooie Boules. De (volwassen) mens moet spelen! Met maar liefst 5 vestigingen trekt Mooie Boules een groot publiek aan. Je hebt de keuze uit Amsterdam, Delft, Eindhoven, Rotterdam en Haarlem. 

Allereerst kun je natuurlijk jeu de boules spelen bij Mooie boules. Ga lekker 45 minuten met je vrienden of collega’s de uitdaging aan. Heb je tijd over? Neem plaats in de foodhall en proef de street food gerechten van hoge kwaliteit! Op iedere locatie vind je een uniek aanbod van streetfood gerechten in de sfeervolle foodhal. Het is een gevarieerde kaart met lekkere gerechten die je kan proeven en delen met je gezelschap.

Naast jeu de boules zijn er ook gratis (bord) spelletjes aanwezig waar je gebruik van mag maken tijdens je verblijf! Het spelaanbod varieert per locatie. 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf het vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Mooie Boules.