Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl 2 uur PC Gaming/Console of Sim Racing bij Go!Gaming (5 locaties)

8.50

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 597eaea09dd4 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

High-end PC, SIM racing en console gaming op één plek bij Go!Gaming connected by KPN! 

PC Gaming

Speel je favoriete games met de beste kwaliteit op de high-end Alienware Gaming PC’s. Bij Go!Gaming kan je gamen op de beste en snelste PC’s. Van rustige games zoals Among Us en Minecraft tot aan supersnelle shooters zoals Call of Duty Vanguard en Valorant. Ben jij nog niet zo bekend met de gamingwereld, dan is Go!Gaming de ideale plaats om daarmee kennis te maken. Met een breed aanbod van games, zit er voor iedereen wel iets tussen! Alle games zijn ready-to-play met onze centre-accounts. Wil je een game spelen die je thuis ook hebt? Dan kun je inloggen met je eigen account en verder bouwen op je eigen voortgang. Als je niet zo bekend bent met toetsenbord en muis, kan je bij de balie ook vragen voor het gebruiken van een controller.

Console

Neem plaats op de bank of bioscoopstoel en speel je favoriete games op de Playstation 5, Nintendo Switch of Xbox Series X! Bij Go!Gaming kan je gamen op de nieuwste consoles. Ga voor de Victory Royale in Fortnite op de Playstation 5, versla je vrienden in een potje Mario kart op de Nintendo Switch, of scheur over de weg in Forza Horizion 5 op de Xbox Series X. Bij de consoles kan je kiezen om alleen te spelen of samen met je vrienden naast of tegenover elkaar.

Sim Racing

Beleef de ultieme race ervaring in onze Playseat® Racing Setups! Bij Go!Gaming kan je racen in professionele Playseat® Racing stoelen. Leer de wereld van sim-racing kennen in bekende racing games zoals Forza Horizon 5 of Gran Turismo 7. In elke locatie staan meerdere setups in een rijtje naast elkaar zodat je samen of tegen elkaar kunt racen.

Kijk voor meer informatie op de website van Go!Gaming connected by KPN.