Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl 1 uur toegang tot Storm Aquapark Utrecht

9.95

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 699b1cd3b9e8 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

Storm Aquapark biedt avontuurlijk, fantasierijk, veilig en onbeperkt speelplezier. Het Aquapark beschikt over de grootste speelstructuur op het water van Aquaglide ter wereld met waanzinnig speelplezier. Bij het Aquapark vind je onder andere op het watertrampolines, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus en nog veel meer.

Deze tweede locatie van Storm Aquapark ligt aan de recreatieplas Everstein. Dit is een mooi natuurgebied aan een afgesloten plas. Hier varen geen gemotoriseerde boten, zomers zijn hier mensen aan het windsurfen, duiken, zeilen en genieten bezoekers van het verzorgde recreatie ‘’strandje’’. Let op! Er zijn op het gebied van Recreatieplas Everstein geen honden toegestaan.

Parkeerkosten zijn €2,50 per auto. Om ervoor te zorgen dat er voldoende parkeergelegenheid is vragen zij je vriendelijk om maximaal 1 uur langer aanwezig te zijn dan de duur van de geboekte Aquapark tickets.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Storm Aquapark Utrecht