Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl 1 uur padellen bij Padelclub Rotterdam (3 locaties)

12.00

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: aa06187c128c Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

Opzoek naar een padelbaan in (regio) Rotterdam? Bij Padelclub Rotterdam ben je hiervoor helemaal op de juiste plek! Daag 1 uur lang jouw vrienden, collega’s of familie uit met een potje padel bij de locaties Victoria, Feijenoord of Terbregge.

Victoria

Padelclub Victoria is de eerste outdoor padelclub van Rotterdam. Na een succesvolle crowdfunding campagne is deze locatie al sinds 2016 de actiefste padelclub van de regio. De club is goed bereikbaar vanaf de A16 of met de fiets en parkeren is gratis. 

Feijenoord

Padelclub Feijenoord is de indoor parelclub van Rotterdam. Met vijf padelbanen is deze locatie de grootste club van Rotterdam. Op twee padelbanen kan ook nog eens gespeeld worden op het Mondo kunstgras waar ook op de World Padel Tour gespeeld wordt. Naast de banen is er ook een padel-shop, kleedruimtes en een douche aanwezig. 

De club is echt een must-see door de ligging in een gaaf industrieel fabriekspand. Dit is Rotterdam op z’n best met de combi van sport en industrie! Parkeren is gratis, zowel voor de deur als op het parkeerterrein.

Terbregge 

Padelclub Terbregge is de nieuwste indoor padelclub van Rotterdam. Er kan gespeeld worden op 4 padelbanen in het voormalige tennisstadion centraal gelegen aan het randje van de Kralingse plas, Hillegersberg en Ommoord. Slechts een paar minuten vanaf de outdoor locatie op Victoria is deze club goed bereikbaar vanaf de A20 en de A16. Met de uitgebreide horeca mogelijkheden is deze locatie ook ideaal voor team uitjes! Je bent van harte welkom om binnenkort te komen spelen en daarna een drankje te doen.

Kijk voor meer informatie op de website van Padelclub Rotterdam. 

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.