Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl Dagentree Centre du Lac

27.95

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: fd8910973351 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

Een bezoek aan Centre du Lac is een zintuiglijke beleving. Met maar liefst 8 verschillende soorten sauna’s stap je van de ene ervaring in de andere ervaring. De sauna’s hebben één ding gemeen: na afloop voel je je een heel ander mens. Tussen de saunarondes door kun je heerlijk ontspannen in maar liefst 6 verschillende baden. Je kunt de baden ook gebruiken om jouw saunaronde te beginnen of om juist goed af te koelen. De baden variëren in temperatuur tussen de 18 en 38 graden Celsius.

Om de lichaamstemperatuur tijdens een saunabezoek niet te laten stijgen, openen de huidporiën en vindt vaatverwijding plaats. Een versnelde doorbloeding is het gevolg. Ook komen zweetkliertjes in werking. Door transparantie ‘reinigt’ het lichaam zich. Transpiratievocht onttrekt zich aan het bloed en zo worden andere afvalstoffen afgedreven. Ook daalt de bloeddruk. Een voordeel van het temperatuurverschil binnen en buiten de sauna is de herhaalde verwijding van de bloedvaatjes.

Deze training van het lichaam maakt je minder gevoelig voor temperatuurverschillen, ook in het dagelijks leven. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Tal van wetenschappelijke studies onderstrepen het positieve effect van de sauna op het lichaam.

Damesdag

Iedere maandag is het damesdag. Alle saunadagen zijn ongekleed, dus badkleding is ook op maandag tijdens damesdag niet toegestaan. 

Bereikbaarheid

Het sauna en beautycentrum is gelegen in Pijnacker in de nabijheid van de grote steden Zoetermeer, Rotterdam, Delft en Den Haag. Je kunt bij Centre du Lac gratis parkeren op de naastgelegen parkeerplaats. Tevens is er een elektrisch oplaadpunt aanwezig voor elektrische auto’s. Centre du Lac is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Op 1 minuut loopafstand bevindt zich bushalte ‘Meersma’ Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Centre du Lac.

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.