Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl Rondvaart van 2 uur door de Biesbosch

12.50

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 0855c7830ddb Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

Geniet van een twee uur durende vaartocht door Nationaal Park de Biesbosch. Dit natuurgebied is één van de meest ongerepte gebieden van Nederland, waar je veel dieren kunt zien. Voor vogelliefhebbers is het Brabantse Biesbosch de perfecte plek. De comfortabele boten van Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw zijn verwarmd en beschikken over een toilet, bar en geluidsinstallatie. Tijdens de vaartocht vertelt de schipper het een en ander over het natuurgebied. Een leuke en mooie beleving voor jong en oud! 

Vertrekpunt 

De boot vertrekt vanuit Drimmelen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vetrek- en reistijden. Toets op je navigatiesysteem het volgende adres in: Biesboschweg 2, 4924 BB Drimmelen. Naast de afvaartsteiger zijn er vrije parkeerplaatsen en 2 invalidenplaatsen. Wat verder van het vertrekpunt af zijn er nog vele vrije parkeerplaatsen. 

Bekijk voor meer informatie de website van Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw.