Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl Entreeticket Movie Park Germany

36.90

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 6b7d97b6b701 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook-dat isMovie Park Germany. In het grootste film-en pretpark van Duitsland kan je in zeven themagebieden meer dan 40 adembenemende attracties, razendsnelle achtbanen en sensationele shows beleven en je door beroemde film-en tv-helden laten meevoeren naar de wereld van de film.

Gierende banden, explosieve scènes en waaghalzerige stunts staan in 2023 weer op het opnameschema van Movie Park Germany! Voor het seizoen 2023 werkt Duitslands grootste film- en pretpark aan een nieuwe live stuntshow voor zijn gasten. Hiervoor zal het populaire Folco Stunt Team, dat sinds 2016 voor actie in het park zorgt als in een echte film, in nieuwe rollen glijden en weer vol gas over de set rijden. Het nieuwe concept omvat niet alleen een compleet nieuwe verhaallijn in Los Angeles, maar ook nieuwe achtergronden en een film achtig decorontwerp.

Nog meer Hollywood in Germany staat te wachten met de spectaculaire Multi Dimension Coaster “Movie Park Studio Tour”. De nieuwe familie achtbaan, geïnspireerd op de glorieuze filmstudio’s in Californië, neemt de gasten mee op een tot 60 km/u spannende Hollywood studiotour met verschillende sets en scènes. Geluid en speciale effecten, twee versnellingen vooruit en achteruit, en een 360 graden draaiend platform zorgen voor een ervaring met multimedia-elementen. Welkom in de Movie Park Studios! Hier worden bezoekers zelf de ster voor een dag.

Ouders en kinderen kunnen daarnaast veel plezier beleven in het PAW Patrol themagebied “Adventure Bay”. Hier kunnen jonge en oude fans van de populaire tv-serie de wereld van hun honden helden van dichtbij meebeleven. Drie getrouw ontworpen familieattracties waaronder de nieuwste attractie “Skye’s High Flyer” en de bekende PAW Patrol commandotoren brengen de kinderserie tot leven in het grootste Nickland van Europa.

Movie Park Germany is het enige pretpark ter wereld dat een spectaculaire achtbaan aanbiedt met de officiële Star Trek™ licentie. De intergalactische Triple Launch Coaster “Star Trek™: Operation Enterprise” lanceert gasten met snelheid in nieuwe sferen. Talloze inversies, spectaculaire baanelementen en de 40 meter hoge twisted halfpipe, uniek in Europa, laten hen deel worden van de missie om de U.S.S. Enterprise te redden.

Bereikbaarheid 

Movie Park Germany is het beste te bereiken met de auto, maar ook met het openbaar vervoer prima te doen. Parkeerkaarten kosten €8 ter plaatse of kunnen vooraf online worden besteld bij je reservering. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Movie Park Germany.