Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl Entreeticket Kinderpretpark Julianatoren

23.50

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 00b48a933022 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

Kinderpretpark Julianatoren

Welkom bij het meest geweldige pretpark voor kinderen in Nederland: Kinderpretpark Julianatoren. Met meer dan 60 te gekke attracties biedt dit park gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10  jaar een waanzinnige dag uit!

Attracties  

Stap in de ene na de andere attractie en rol van het ene avontuur in het andere! Maak een spannende tocht langs levensechte dinosaurussen in Dino’s Tour, vaar over de woeste golven in de Draaiende Piraat en voel de adrenaline door je lijf gieren tijdens een vrije val in De Hoge Hoed. Durf jij een duizelingwekkende rit te maken in de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’?

De kleintjes kunnen als cowboys rondrijden op de Paardenbaan, een waanzinnig safari-avontuur beleven op de Safaribaan en op ontdekkingstocht gaan in Kabouterwonderland!

Evenementen

En alsof dat nog niet genoeg is, organiseert het park ook nog eens te gekke evenementen:

  • Vier de lente tijdens het Grote Lentefestijn van 7 april t/m 30 juni;
  • Feest koninklijk mee bij de Sprookjesachtige Zomerweken van 1 juli t/m 31 augustus;
  • Ga op een dinotastisch avontuur tijdens de Dino weekenden van  1 t/m 30 september;
  • Griezel mee tijdens Halloween van 6 t/m 29 oktober;
  • En vier het grootste kinderfeest van het jaar mee tijdens de Sinterklaasweekenden van 18 t/m 3 december!

Shows

De kinderen ontmoeten in het park hun favoriete karakters van TV, zoals Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia. Tijdens elk evenement schitteren ze weer in een andere show en kun je na afloop met ze knuffelen en een prachtige foto maken. Dans en geniet mee tijdens één van hun vele shows en beleef een dag om nooit te vergeten!

Bereikbaarheid 

Het park beschikt over twee ruime parkeerterreinen waar je de auto kunt parkeren voor €10. Tip: schaf bij aankomst je parkeermunt aan bij de hoofdkassa. Mocht je op parkeerterrein 2 je auto parkeren, dan word je met een pendelbus gratis van en naar het pretpark vervoerd. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.  

Kijk voor meer informatie op de website van Kinderpretpark Julianatoren.