Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl Entreeticket + drankje Het Land van Jan Klaassen

9.95

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 8772b538669b Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

Beleef samen met je kinderen een dag plezier bij Het Land van Jan Klaassen in Braamt. Vrijuit spelen en ontdekken prikkelt je fantasie, stimuleert je creativiteit en ontwikkelt je motoriek. Vergeet het digitale tijdperk en laat je kinderen weer klimmen, glijden en springen in zowel een buiten- als binnenspeeltuin. Ga met Jan Klaassen op avontuur en maak een reis vol fantasie.

In het buitenspeelpark van Jan Klaassen zijn meer dan 60 speeltoestellen; glijbanen, schommels, fietsjes en springkussens. Er is een trein, waterspeeltuin en een doolhof. Veel fietsjes en karren, springkussens, glijbanen en klautertoestellen. De grote buitenspeeltuin is erg overzichtelijk. Hierdoor kunnen kinderen op een veilige manier alles zelf ontdekken. Er is een dierenweide met wiebeldieren voor de allerkleinsten. De reis gaat verder in de sfeervolle indoorspeeltuin. Fiets met Jan Klaassen door de lucht in zweefauto’s, rijd met de trein door de goudmijn of maak salto’s op het springkussen. In het grootste poppentheater van Nederland ontmoet je Jan Klaassen en Katrijn. Er zijn meerdere, verschillende, shows per dag. Dat wordt een onvergetelijke reis met familie of kinderfeest.

Naast de gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar, óók gratis toegang voor jarigen op de datum hij/zij jarig is of wanneer hij/zij met een kinderfeest op bezoek komt.

Bereikbaarheid

Het Land van Jan Klaassen is gelegen in het Gelderse dorp Braamt. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Het Land van Jan Klaassen.