Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl Entreeticket Our House Amsterdam

14.50

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: a172e5e2634c Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

Ontdek de evolutie van dansmuziek bij Our House in Amsterdam. Our House brengt je op een futuristische en innovatieve reis van 75 minuten door de oorsprong en transformatie van elektronische dance muziek, de muziekgenre van een rebelse ‘underground’ gemeenschap die zich ontwikkelde tot een globaal cultureel fenomeen. Dit gebeurt middels high-tech, audio-visuele tentoonstelling, verteld in zes hoofdstukken en talloze interactieve installaties.

Speel met iconische drummachines zoals Roland’s TR-808 of de TB-303 en alles daartussenin. Bezoek The Future en neem een kijkje in de toekomst van het nachtleven, het clubleven, festivals en muziekproductie. Het hoogtepunt, The Culture Ride, is een eerbetoon aan de muziekcultuur. Van de meest fundamentele clubs en festivals tot de meest invloedrijke tracks en remixes.

Let op: Our House is een imponerend museum en bevat lasershows, harde muziek, scheldwoorden en flitsende videobeelden. Het museum is daarom niet geschikt voor jonge kinderen (0-7) en mensen met epilepsie. Wij adviseren dat zwangere vrouwen tijdens de shows achterin de zaal gaan staan in verband met het geluidsniveau. 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Our House.