Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl Entreeticket Natuurmuseum Brabant

8.50

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: d2e120e46fc2 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

Natuurmuseum Brabant is een familiemuseum over het leven van plant en dier, met een knipoog naar de mens. Eigenzinnige tentoonstellingen van hoge kwaliteit, actieve ontdektochten, boeiende lezingen, (natuur-) activiteiten… Je zit er met je neus op de natuur! Natuurmuseum Brabant beschikt daarnaast over een café waar je terecht kunt voor een hapje en drankje en over een museumwinkel waar je een aandenken kunt kopen voor thuis. 
Het museum bevindt zich pal tegenover treinstation Tilburg.

Bij Natuurmuseum Brabant kun je diverse tentoonstellingen bewonderen. Ontdek de vier seizoen bij “BOS” (Beleef Ontdek Samen), verkleed je als Kikkers vriendjes bij “Kikker is hier”, bekijk de mooiste opgezette dieren bij “Mispoezen en Pechvogels”, doe natuuronderzoek in de “OO-zone” en leer over de evolutie van een groep dino’s tot vogels bij “Vreemde vogels, die dino’s”. Kortom, er is een hoop te zien en te beleven bij Natuurmuseum Brabant! 

Verwacht! Comedy Wildlife Photography Awards 2022

De foto’s van de finalisten van Comedy Wildlife Photography Awards 2022 worden eind november verwacht. Bezoek Natuurmuseum Brabant en bewonder de meest grappige en mooie foto’s. Vijf jaar geleden begonnen wildlife-fotografen Tom Sullam en Paul Joynson-Hicks hun competitie omdat ze op een ludieke manier aandacht wilden vragen voor natuurbehoud: door middel van humor. En met succes: de foto’s laten je minstens glimlachen, en dat is precies de kracht ervan. De fotowedstrijd, waar zowel amateurs als professionals aan mee kunnen doen, wordt steeds populairder en dat is een goede zaak voor de natuur.

Bekijk hier alle tentoonstellingen. 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Natuurmuseum Brabant.