Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl 2 sessies karten bij Playdôme in Roosendaal

22.95

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 7577c4755563 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

Ben jij een echte snelheidsduivel? Kom dan karten bij Playdôme in Roosendaal. Stap in de kart, trap op het gaspedaal en ontdek de indoor kartbaan. Kart met je vrienden in een unieke gethematiseerde omgeving, de Alpijnse bergen. De Kartbaan van Playdôme Roosendaal is 350 meter lang, heeft meerdere levels en een spiral ramp. De karts zijn ook volledig elektrisch. Dankzij de elektrische karts zijn de geur van benzine en het geluid van motoren verleden tijd. 

Het is een leuk parcours voor jong en oud, mannen en vrouwen en beginnende en gevorderde coureurs. Zet de snelste rondetijd neer tijdens een vrijgezellenfeest, kinderfeestje, familiedag of vriendenuitje. Dit is het leukste dagje uit in Roosendaal! Voor €10 extra kun je ervoor kiezen om de kartsessie af te sluiten met een prijsuitreiking. De beste 3 karters worden gefeliciteerd en krijgen een medaille. Ga jij voor goud?

Algemene aanmeldtijd playkarten

Bij Playdôme werken ze met vaste tijden. Programmaduur is ongeveer 1.5 uur. 40 minuten voordat de activiteit start meldt iedereen zich bij de centrale receptie, daarna word je doorverwezen naar de kartbalie en start de instructie(film). Hier kan je jezelf ook omkleden. Het dragen van dichte schoenen met platte zolen is verplicht. Na de instructie(film) start de 1e sessie waarna een pauzemoment wordt ingelast voor tips en tricks. Daarna wordt de 2e sessie gereden en is er eventueel tijd voor de prijsuitreiking met bekendmaking van de rondetijden.

Horeca

De horeca is centraal gelegen in het pand met uitzicht op de activiteiten. Er is ruimte voor meer dan 300 gasten. In het schnitzelrestaurant worden diverse gerechten uit de Alpijnse keuken geserveerd. Er is ook keuze uit lekkere borrelhapjes en heerlijke desserts. 

Bereikbaarheid

Playdôme Roosendaal is gevestigd op Leisurepark Roosendaal. De locatie is prima bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Parkeren kan kosteloos aan de voorzijde of naast het pand of op het naastgelegen parkeerterrein op ongeveer 100 meter afstand. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Playdôme Roosendaal.