Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl Entreeticket kinderspeelparadijs Kids Castle

5.95

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 907cdc203a43 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

Kids Castle is het eerste indoor Kinderspeelparadijs van de Bommelerwaard. In de enorme speelruimte van maar liefst 1450 m² is er voor ieder een dag vol plezier te beleven. Voor de allerkleinsten (0 tot 2 jaar) is er een ruimte van 25 m² in het midden van de hal gecreëerd waar ouders goed toezicht hebben op de kinderen. Binnen deze ruimte kunnen kinderen spelen met “Soft-play” speelgoed in de vorm van allerlei dieren en bouwwerken. Wat spelen veilig en leerzaam maakt. 

De speeltoestellen zijn zo ontworpen dat ouders ook er in kunnen, wat het spelen met ouder en kind leuker maakt. Er is een blokkenhoek met enorme LEGO-blokken waar kinderen zich totaal kunnen uitleven op hun bouwwerken. Of klauter jezelf omhoog aan de reusachtige klimmuur. Daarnaast zijn er nog vele andere activiteiten waar kinderen zich helemaal kunnen vermaken. 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Kids Castle