Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl Entreeticket ZooParc Vallée de la Sûre

7.50

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: e184f2ddc78a Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

ZooParc Vallee de la Sure is één van de meest bijzondere dierentuinen in Europa. Gelegen in het hart van de prachtige Ardennen biedt deze dierentuin een unieke ervaring voor bezoekers van alle leeftijden. De dieren worden hier allemaal verzorgd in een omgeving die hun natuurlijke habitat nabootst.

Maar ZooParc Vallee de la Sure is meer dan alleen een dierentuin. Het is ook een educatieve instelling die zich richt op het behoud van bedreigde diersoorten. Bezoekers kunnen deelnemen aan rondleidingen en interactieve presentaties om meer te leren over de dieren en hoe we ze kunnen beschermen. Voor kinderen is er ook een speciale speeltuin en een boerderij waar ze kunnen spelen en leren over dieren in een veilige omgeving.

Bereikbaarheid

Je kunt de auto gratis parkeren bij ZooParc Vallée de la Sûre. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van ZooParc Vallée de la Sûre