Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl Entreeticket Zoo Osnabrück

17.50

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: a35809ad0736 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

Zoo Osnabrück is een dierentuin gelegen in Osnabrück, een stad in de deelstaat Nedersaksen, Duitsland. Het is een populaire attractie die bezoekers van alle leeftijden trekt. De dierentuin biedt onderdak aan meer dan 2.600 dieren van ongeveer 290 verschillende diersoorten.

Zoo Osnabrück is opgedeeld in meerdere ‘werelddelen’ waar veel verschillende dieren te bewonderen zijn. De rondgang is aangegeven met genummerde pootafdrukken, die je via de apen omhoog leiden naar het eerste werelddeel. Hier zijn meteen al leuke dieren te vinden.

Boven de grond zijn prachtig aangelegde paden te vinden die je door sommige delen van de dierentuin echt in het buitenland doen wanen. Je kunt bamboe en bruggetjes gebruiken om je weg te vinden langs nog meer wilde dieren.

Direct na de ingang bevindt zich een ondergrondse ruimte, waar de wereld onder onze voeten is nagebootst. Het kan behoorlijk donker zijn, dus is het belangrijk om goed uit te kijken. Hier kun je zien hoe dieren onder de grond gangen graven.

Onderweg is er voldoende gelegenheid om even een kopje koffie te drinken of te snacken, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Je kunt zelfs lunchen onder het toeziend oog van een giraf of een nieuwsgierig aapje.

Bereikbaarheid

Parkeer gratis op de grote parkeerplaats direct naast de dierentuin. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Zoo Osnabrück.