Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl Entreeticket Berkenhof Tropical Zoo

8.00

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: f0631d147236 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

In de Kwadendamse mini jungle van Berkenhof Tropical Zoo valt er een hoop te beleven! Een groene leguaan ritselt door de groene boomkruinen, dwergkaaimannen beloeren je vanachter de struiken en een vogelspin kan hier zo maar op je hand belanden… Of wat dacht je van een slang om je nek? 

Is dit allemaal een beetje te griezelig? Uiteraard zijn de dieren ook gewoon van een afstandje te bewonderen. Van kleurige kameleons tot wandelende takken. Van blauwgele ara’s tot gifkikkers in de meest spectaculaire kleuren. De dierenvrienden van Berkenhof Tropical Zoo zijn met recht een bont gezelschap te noemen.

De Natuurklas

In Berkenhof Natuurklas kun je je ontpoppen tot een echte natuurkenner. Een aantal keer per dag geven de dierenverzorgers hier uitleg over een dier, zoals een slang, spin of hagedis. Met een beetje geluk mag je hem zelfs vasthouden!

De Fossielenmijn

Ga ondergronds in de Fossielenmijn en ontdek mammoeten, sabeltandtijgers en dino’s. Brrrrr wat een reusachtige griezels moeten er vroeger rondgelopen hebben.

Dino Expo

Na de spannende tocht door de Fossielenmijn kom je ineens terecht tussen reusachtige dino’s. Van Stegosaurus tot de gigantische Tyrannosaurus rex. Durf jij met ze op de foto? Voor de kinderen is er een spannende Oertijd speurtocht. 

Nieuw: Kidsjungle, Buitenspeelbos en de Spettertuin 

De kids kunnen heerlijk ravotten in de indoor Kids Jungle en het Buitenspeelbos. Twee prachtige natuurspeelomgevingen waar kinderen kunnen klimmen, klauteren, spetteren, kliederen met zand en nog veel meer jungleplezier. Met mooi weer kunnen ze heerlijk met water spelen in de splinternieuwe Spettertuin! Lekker verkoelend op warme dagen. Rondom de Spettertuin is een fijn grasveld om op te liggen, picknickbankjes en een schaduwrijke safaritent. 

In Berkenhofs Restaurant kun je, onder het genot van een drankje met iets lekkers, even uitblazen van je spannende jungle avonturen.

Tip! Neem schone kleren en een handdoek mee. 

Bereikbaarheid 

Je kunt de auto gratis parkeren bij Berkenhof Tropical Zoo. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Berkenhof Tropical Zoo.