Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl SurpriseNight Experience via Amsterdam Nightlife

9.95

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 9837c93a8029 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

Beslissen wat je dit weekend gaat doen is bijna net zo moeilijk geworden als kiezen welke film je gaat kijken op Netflix… Er zijn gewoon veel te veel opties en jezelf forceren om een beslissing te nemen haalt bijna het plezier van het avondje uit zelf weg. Maar nu niet meer! Er is de perfecte oplossing voor al je problemen… We introduceren: De SurpriseNight Experience! Een stress-vrije, spannende avond voor jou en degene met wie je deze unieke ervaring wilt delen! Denk aan het casino met een drankje, dan naar de silent disco club en daarna naar een nachtclub.

Om 12:00 uur op de startdatum van jouw experience ontvang je per email de details van deze avontuurlijke Nachtattractie (of misschien attracties als je geluk hebt!), waar je een geweldige avond uit in Amsterdam kunt verwachten. De experience zal zich in het centrum van Amsterdam bevinden, dus je kunt gemakkelijk met het openbaar vervoer reizen of een mooie korte wandeling maken!

Kijk voor meer informatie op de website van Amsterdam Nightlife.