Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl Entreeticket Assepoester De Musical

14.50

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 5f16549760b6 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

Na een succesvolle reeks meeslepende sprookjesmusicals, die in 2022 zelfs bekroond werd met een Musical Award voor beste familiemusical, betovert Van Hoorne Entertainment haar bezoekers met Assepoester De Musical. Trek je allermooiste kostuum uit de kast en kom verkleed. Doe mee aan de verkleedwedstrijd; zie meer informatie bij het kopje ‘Verkleedwedstrijd’ ! Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet waar je de mogelijkheid krijgt om op de foto te gaan met de cast.

Het verhaal

Er was eens een meisje die wordt verplicht al het huishoudelijke werk te doen voor haar gemene stiefmoeder en haar twee gemene dochters. Omdat ze alle vuile karweitjes moet opknappen wordt ze spottend ‘Assepoester’ genoemd. Op een dag geeft de koning doormiddel van een brief bevel dat alle meisjes uit het hele land naar het bal moeten komen zodat zijn zoon kan trouwen met het meisje van zijn dromen. De dochters van de gemene stiefmoeder krijgen mooie jurken, Assepoester daar in tegen niet en wordt zo verhinderd naar het bal te kunnen gaan. Een goede fee maakt voor haar echter een baljurk met glazen muiltjes en tovert een pompoen en een stelletje muizen om tot een koets met paarden. Om middernacht zal de betovering echter verbroken worden. Zal het Assepoester lukken om het hart van de Prins te veroveren, vóór de klok twaalf uur slaat?

Verkleedwedstrijd

Trek de mooiste outfits en accessoires uit de kast en doe mee met de sprookjesverkleedwedstrijd! Een week voor de voorstelling krijg je een mail met daarin een QR code. Mocht je de mail op de dag van de voorstelling niet meer kunnen vinden, de QR code is ook te scannen op locatie. Upload een foto van jouw prins/prinses, en wie weet wint hij/zij een magisch Sprookjespakket!

Voorstellingen

Je kunt kiezen uit de volgende voorstelling tijden op zaterdag 8 juli 2023:

  •     12:00 uur
  •     15:00 uur

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Assepoester De Musical