Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl Whisky en Rum proeverij bij Mitra De Nieuwe Bourgondiër

12.49

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 5c06bf2579ee Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

Mitra De Nieuwe Bourgondiër

Waar komt de naam ‘De Nieuwe Bourgondiër’ vandaan? Wij denken dat wij nieuwe Bourgondiërs zijn. Mensen die houden van gezelligheid, lekker eten en uiteraard lekker drinken. Maar wel op een bewuste manier. De oude Bourgondiërs wilden toch wel iets te veel eten en drinken. Vaak werd jarenlang dezelfde kratten pils of dozen wijn in de kast gezet. Het moest zo goedkoop mogelijk want het ging ook snel weer op. Nieuwe Bourgondiërs zijn bereid om net iets meer te besteden aan een goed biertje, een goede fles wijn of een lekker cocktail. Zij willen liever kwaliteit dan kwantiteit. Dus echt bewust genieten. Hetzelfde geldt voor het eten. Geen kiloknallers maar kwaliteit. Kortom, uiteraard genieten wij van het leven maar proberen dat toch op een bewuste manier te doen. 

Whisky proeverij

Ben je een whisky liefhebber? Dan moet je echt deze whisky proeverij doen bij Mitra De Nieuwe Bourgondiër. Je krijgt diverse whisky’s naast elkaar te proeven. Proef nu verschillende Schotse gebieden of zelfs whisky’s uit de rest van de wereld. Ooit een whisky op uit Taiwan of zelfs uit Nederland? In deze proeverij kan je het allemaal tegenkomen. En hoe zit het nou met die sherry, port of zelfs calvados? Je krijgt een heerlijke whisky proeverij van 5 whisky’s te proeven met bijhorende uitleg van onze whiskykenner. Proef nu op je gemak een greep uit de whisky wereld.

Rum proeverij

De rum wereld is voor velen onbekend wat oprecht jammer is. Rum wordt over de hele wereld gemaakt en wordt ook in Nederland steeds meer gevonden. In deze proeverij krijg je heerlijke zoete en zachte rum uit bijvoorbeeld Colombia, Venezuela, Guyana en zelfs Nederland te proeven. Ontdek nu verschillende stijlen rum en wat de verschillen zijn tussen de landen. Kom erachter hoe rum werkt met het Solera systeem en waar dit vloeibare stroop van gemaakt wordt. Bij de rum proeverij krijg je 5 glazen rum te proeven met bijhorende uitleg van onze rum kenner.

Kijk voor meer informatie op de website van Mitra De Nieuwe Bourgondiër.